ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ημερομηνία :            13 / 01 / 2016

Πληροφορίες : (γραμματεία Περιφέρειας)                   Ο.Σ. ΚΙΛΚΙΣ

Πάροδος Βενιζέλου, Τ.Θ. 82, 61100 Κιλκίς          

oskilkis@gmail.com

http://oreimak.blogspot.gr                      

http://oskilkis.webnode.com

Αρ. Πρωτ.:               1                            

 

Προς : Συλλόγους Ορειβασίας – Αναρρίχησης Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας

Θέμα : 1η Συνάντηση Περιφέρειας 2016 – Κοπή πίτας


Το σαββατοκύριακο 13 – 14 Φεβρουαρίου 2016 προγραμματίζεται η 1η Συνάντηση των συλλόγων Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας για το 2016, με διοργανωτή τον Ο.Σ. Κιλκίς, στο κατασκηνωτικό κέντρο των προσκόπων, στο χωριό Καβαλάρης Μουριών, στους πρόποδες του όρους Κερκίνης (Μπέλες), στο Νομό Κιλκίς.    

Η ώρα προσέλευσης είναι από 16:00 μέχρι 18:45 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2016.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη των ορειβατικών συλλόγων από τις 19:00 μέχρι τις 20:00 καθώς και η τακτοποίηση των ετήσιων συνδρομών των συλλόγων (20€).

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και η παράδοση-παραλαβή της Γραμματείας από άλλο σύλλογο της Περιφέρειας, καθώς ο Ο.Σ.Κιλκίς έχει ήδη συμπληρώσει τη θητεία του εδώ και ένα χρόνο.

Θα προσφερθεί κρασί κατά τη διάρκεια του δείπνου από τον Ο.Σ. Κιλκίς, για το οποίο θα πρέπει ο καθένας να μεριμνήσει ατομικά. Στους χώρους του κέντρου υπάρχει οργανωμένη κουζίνα και ψησταριές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Την Κυριακή το πρωί θα προσφερθεί τσάι και πρωινό από τον Ο.Σ. Κιλκίς.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στην κορυφή Παλιό Τριεθνές (υψόμ. 1.474μ.) με μέγιστη διάρκεια τις 3 – 3,5 ώρες.

Καθώς στους χώρους του κέντρου μπορούμε να φιλοξενήσουμε το ανώτερο 40 άτομα, αλλά και για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου για τη συμμετοχή σας. Σε περίπτωση μεγαλύτερης συμμετοχής, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντίσκηνα σε εξωτερικό χώρο.


Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι καθώς το κατασκηνωτικό κέντρο δεν είναι ιδιοκτησία μας, αλλά νοικιάζουμε το χώρο (κουζίνα, καθιστικό, δωμάτια), προτείνουμε την ελάχιστη συμμετοχή των 5,00€ για τον καθένα που θα έρθει, ώστε να καλύψουμε έτσι έστω κι ένα μέρος από το αρκετά μεγάλο ποσό που απαιτείται. 

   

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής : Ασλανίδης Νίκος (6946332913)

 

Η ανακοίνωση υπάρχει και στο blogspot της Περιφέρειας :http://oreimak.blogspot.gr

 

Με ορειβατικούς χαιρετισμούς,

 

 

Ο Γραμματέας

Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας-Αναρρίχησης

Ασλανίδης Νίκος