ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ημερομηνία :                       01-04-2019

Πληροφορίες :                   Ο.Σ. ΚΙΛΚΙΣ

Πάροδος Βενιζέλου, Τ.Θ. 82, 61100 Κιλκίς https://oskilkis.webnode.com

Αρ. Πρωτ.:                                      1

_______________________________________________________________

Προς : Συλλόγους Ορειβασίας & Αναρρίχησης Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας

Θέμα : Συνάντηση Περιφέρειας 2019 

 

Αγαπητοί φίλοι ορειβάτες,

    Με την ευκαιρία της πρώτης επικοινωνίας για το 2019, ευχόμαστε σε όλους προσωπικά και στις οικογένειές σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με ΥΓΕΙΑ και πάντα ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ!

    Σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή, με αφορμή την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Γραμματέας της Περιφέρειας με τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Ο. Φλώρινας κ. Τσιώτα Ιωάννη, για την ενεργοποίηση και πάλι των συναντήσεων της Περιφέρειας και της προσπάθειας να οριστεί ένα διήμερο για τη Συνάντηση των Συλλόγων της Περιφέρειας.

    Ο Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, λοιπόν, μας προσκαλεί στην επανεκκίνηση των Περιφερειακών συναντήσεων, με πρόταση για συνάντηση το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις Πρέσπες και στην κοινότητα Ψαράδων.

    Παρακάτω παραθέτουμε την επιστολή που λάβαμε προς ενημέρωση όλων των Συλλόγων, με τις λεπτομέρειες της συνάντησης. Επαινούμε και ευχαριστούμε θερμά τον Σ.Ε.Ο. Φλώρινας για την ανάληψη της πρωτοβουλίας του, καθώς μας δίνει πλέον την ευκαιρία να συναντηθούμε και πάλι, να συζητήσουμε, να ορειβατήσουμε. Περιμένουμε, τις προσεχείς ημέρες, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, ώστε να καταστεί πραγματοποιήσιμη η πρόταση.

    Με την ευκαιρία της Συνάντησης, καλό θα ήταν να γίνει και η ανάληψη της Γραμματείας της Περιφέρειας από άλλο Σύλλογο, καθώς έχουμε ήδη συμπληρώσει αρκετά έτη από τότε που την αναλάβαμε.

     Εκφράστε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας, είτε με επιστολή, είτε μέσω e-mail (oskilkis@gmail.com), (seof2918@yahoo.gr) ή ακόμη και τηλεφωνικά.

Για πληροφορίες: Ασλανίδης Νίκος (6946332913), Τσιώτας Ιωάννης (τηλ. 6938947959), Όροβας Χρήστoς (τηλ. 6932917489).

    Η ανακοίνωση υπάρχει στην ιστοσελίδα του Ο.Σ. Κιλκίς : https://oskilkis.webnode.com και στο blogspot της Περιφέρειας : https://oreimak.blogspot.gr

 

Με ορειβατικούς χαιρετισμούς,

 

      Το Δ.Σ.                                                                      Ο Γραμματέας

 του Ο.Σ. Κιλκίς              Περιφέρειας Κ/Δ Μακεδονίας Συλλόγων Ορειβασίας-Αναρρίχησης

                                                         Ασλανίδης Νικόλαος   

 

Σ.Ε.Ο.Φ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ASSOCIATION OF GREEK ALPINISTS OF FLORINA

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1994

Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης

(Ε.Ο.Ο.Α)

Λεωφόρος Κ.Καραμανλή 30 – Φλώρινα 53100 – email: seof2918@yahoo.gr

Καταφύγιο Έκτακτης Ανάγκης Υψομ.:1050μ  Περιοχή Βαρνούντα

www.seof.gr

 

 

Προς:

  

Αρ.Πρ.:

   Φλώρινα

Συλλόγους ΕΟΟΑ περιφέρειας

Κ/Δ Μακεδονίας.

 

28/3/2019

 

 

      Θέμα:

Επανεκκίνηση Περιφερειακών Συναντήσεων  Περιφέρειας 

Συλλόγων Ορειβασίας Αναρρίχησης Κ/Δ Μακεδονίας

 

 

                 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας σας προσκαλεί στην επανεκκίνηση των Περιφερειακών συναντήσεων με πρόταση για συνάντηση το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις Πρέσπες και στην κοινότητα Ψαράδων.

  Η συνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο κτίριο του ξενοδοχείου της κοινότητας το οποίο είναι ανενεργό αλλά μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο. Θα ακολουθήσει δείπνο με ορειβατική φασολάδα και κρασί ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες ψησταριές για χρήση από τους συμμετέχοντες.

Η φιλοξενία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου και είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας υπνόσακο και στρωματάκι. Υπάρχει επίσης δυνατότητα κατασκήνωσης στον προαύλιο χώρο.

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 07:30 θα προσφερθεί τσάι βουνού και πρωινό και θα ακολουθήσει κυκλική πορεία 5 ωρών περίπου από τους Ψαράδες στα Ασκηταριά και επιστροφή μέσω παραλίμνιας διαδρομής. Υπάρχει και δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής μικρότερης διάρκειας. Πληροφορίες για την διαδρομή υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Σ.Ε.Ο Φλώρινας στην διεύθυνση https://www.seof.gr/2018/09/blog-post.html.

 Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email μέχρι τις 5 Μαΐου επικοινωνώντας με τον ΣΕΟΦ (κ.Τσιώτα Ιωάννη, 693 8947959) ή με τον Γραμματέα της Περιφέρειας (κ.Ασλανίδη Νίκο 694 6332913, ΟΣ Κιλκίς).

Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Τσιώτας Ιωάννης

(τηλ. 693 8947959)

 

 

Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Όροβας Χρήστoς

(τηλ. 693 2917489)