ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ              


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

  1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

03/12 : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΣ (Κερκίνη) – κορ. Παλιό Τριεθνές (1.474μ.)

 

    Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στο όρος Κερκίνη (Μπέλες) για ορειβασία αλλά παράλληλα και συντήρηση του υφιστάμενου μονοπατιού που έχει σηματοδοτήσει ο Σύλλογος.  Η πορεία θα ξεκινήσει από τη βάση του κατασκηνωτικού Κέντρου των Προσκόπων στο χωριό Καβαλάρι Μουριών.

Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

 

Αρχηγός εξόρμησης :   Ασλανίδης Νίκος (6946332913)

Εκκίνηση : Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου στις 07:00 πμ., από πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 3 – 4

Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.                                    

Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εξόρμησης

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Β

 

 

2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

10 / 12:  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΛΛΑΣ – κορυφή Σοκόλ (1.827μ.)

 

     Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 προγραμματίζεται ημερήσια εξόρμηση του Συλλόγου στο Λουτράκι Πέλλας συνδυασμένη με ορειβασία και ανάβαση στην κορυφή Σοκόλ (υψόμ.1.827μ.). Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει και πορεία μέχρι τον καταρράκτη ή ακόμη να επισκεφθούμε και τα ιαματικά νερά της περιοχής (λουτρά Πόζαρ) και όποιος θέλει, μπορεί να μπει σε ζεστά ή και σε κρύα νερά. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα καθορίσουν εάν θα δεσμεύσουμε λεωφορείο ή θα κινηθούμε με δικά μας οχήματα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να γίνουν το συντομότερο δυνατό.

Καλό θα είναι να εκτιμηθούν και οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από τον αρχηγό της εκδρομής, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

   

Αρχηγός εκδρομής: Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)

Εκκίνηση : Το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, στις 7:00πμ, από πλατεία Ειρήνης.

Ώρες πορείας : 6

Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.

Δηλώσεις συμμετοχής  στον αρχηγό της εξόρμησης                            

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Β

 

ΒΑΘΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ :  Α εύκολη ανάβαση,  Β μέτριας δυσκολίας ανάβαση,  Γ δύσκολη ανάβαση,  Δ πολύ δύσκολη ανάβαση